Monday, December 6, 2010

tahun lalu punya cerita

tahun lepas banyak cerita menarik berlaku..
antaranya..
gf(baca gudfren) aku bertunang..
ku doakan semoga pertunangan beliau ini ke jinjang pelamin seterusnya ke anak cucu cicit dan liang lahad(er, cam seram lak) seterusnya ke syurga.
kedua, aku buat praktikal di bahagian kerajaan tempatan, pejabat setiausaha kerajaan perak darul ridzuan
ketiga, masalah ngan peguam selesai..
keempat, dapat kaki semula..hee.rasa gembira sgt..p kegembiraan terbesar aku adalah apabila berjaya tidak membuat mak bimbang lagi..terima kasih semua family ku especially my mak, xkire dekat or jauh dan kawan-kawan xkire lama or baru..u all are my everything..
brape dah ye..
5 an..beli tiket flight sabah dan sarawak..(punya excited pai tulih kt sini)..hee
keenam...berjaya menemukan beberapa kawan lama(seronok tengok raut diorang semasa gagal mengecam satu sama lain) hehe
ketujuh..cam banyak lak..padan la kan,entry setahun tu..bercakap ngan siti nurhaliza dan ismail kamus secara live..hahah.ade k?
kelapan..drive keta kancil, ha pelik an, ape la tulis kat sini..p serius tu pun kira kenangan gak r..thanx to enchek faiz
sembilan(kolej lama aku kt UM)..my life move on to another stage..hee.

erm,penutup entry ni,marilah sama-sama sedekahkan alfatihah bt ahli keluarga, rakan, dan kaum muslimin muslimat yang telah pulang ke rahmatullah sepanjang tahun lepas..moga Allah merahmati kita semua...

2 comments:

  1. Subhanallah...... =)

    ReplyDelete
  2. erk..salam org lama..sape ye?maaf..gagal cam..huhu

    ReplyDelete